Bertrand Weegenaar

Ik ben Bertrand Weegenaar (1962), ondernemer (BeweAdvisering BV), schrijver (Blogmania.nl) , onderscheidend lezer (Managementboek.nl) en docent Hogeschool Windesheim (kennisgebieden o.a. Ondernemerschap, IT Innovations en Serious Gaming). Al decennia bezig op het raakvlak van techniek en informatiekunde. Dat bracht nieuwe ontwikkel- en projectmethodieken, internet en nu (natuurlijk) o.a. sociale media, gamification en mobiele technologie. Ik coach startende studentenondernemingen in de regio Zwolle.
Ik ben initiator van het Techatelier (www.techatelier.nl) om kinderen van 10-14 binnen en buiten school meer met wetenschap en techniek in aanraking te brengen. Inmiddels groeit het consortium van bedrijven, gemeente, provincie en onderwijsinstellingen gestaag.

Naast bovenstaande werk ik mee aan de Boekblog van Managementboek. Ik was verder jurylid voor het Managementboek van het Jaar in 2007, 2008, 2014 en 2018.

Aangemeld voor evenementen

 • Nieuwe medicijnen sneller op de markt door Artificial Intelligence

  Departement 's-Gravenhage
 • Jaarcongres 2019 - Verbonden door water!

  Departement Drechtsteden
 • Algemene Ledenvergadering

  Departement Landelijk bestuur
 • Algemene ledenvergadering en lunchbijeenkomst departement Zwolle e.o. met voorafgaand aan de ALV een presentatie van twee Zwolse Start-ups

  Departement Zwolle
 • Mini-congres over “De stad in de 21e eeuw”

  Departement Arnhem

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden