Departement

Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard met een aantal prachtige dorpskernen, zijn bloeiende bedrijfsleven en moderne agrarische bedrijven biedt een aantrekkelijk en vooral groen woon- en werkklimaat.Ook oefent het gebied de nodige aantrekkingskracht uit op toeristen uit de wijde omgeving. In dit krachtenveld biedt ons departement aan de zgn. Gouden Driehoek (Kennisorganisaties, Bedrijfsleven en Overheid) een netwerk en platform om elkaar te spreken over de uitdaging waar ons gebied voor staat: ontwikkeling met behoud van kwaliteiten.

Het departement Hoeksche Waard organiseert ieder jaar acht lunchbijeenkomsten, die in principe steeds op de vierde donderdag van de maand worden gehouden in restaurant Binnenmaas te Mijnsheerenland van 12.00 tot 14.00 uur. Het departement organiseert ook ieder jaar een bedrijfsbezoek.

De lunchbijeenkomsten kennen een vaste opbouw. Vooraf is er een informeel gedeelte om te netwerken en voor de gezelligheid. Daarna wordt gezamenlijk de lunch gebruikt. Vervolgens brengt een aansprekende, deskundige spreker een voor de Hoeksche Waard relevant thema voor het voetlicht. Na deze lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de spreker en tot discussie over het thema, waarna de bijeenkomst stipt om 14.00 uur wordt afgesloten.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend eens een lunchbijeenkomst te bezoeken. We beloven u interessante sprekers. In het verleden hebben bij ons o.a. gesproken: de heer J. Franssen (Commisaris van Koningin van Zuid-Holland), mevrouw drs. S. Stuiveling (president Algemene Rekenkamer) en mevrouw drs. A.D.S.M. Nijs (voormalig staatssecretaris Onderwijs) en een aantal captains of industry.

We zien uit naar uw komst !

Bestuur

Evenementen van Hoeksche Waard

  • Online bijeenkomst met Frans Versteeg

    Nader te bepalen
    Meer info

Sponsoren

  • Er zijn geen sponsoren..

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden