Na de zomer met de juiste drive starten?

Na de zomer met de juiste drive starten?

De vakantie staat voor de deur, maar dat belet de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en De Corner niet al plannen te maken voor het nieuwe netwerkseizoen dat na de zomer start. En dat seizoen willen we uiteraard goed laten beginnen. Dit doen we met een gezamenlijke kick-off!

Op 2 september geven we jou tijdens een inspirerende bijeenkomst bij het prikkelende Artzaanstad én met Olympisch goud-winnaar Mark Tuitert als spreker de juiste drive voor het nieuwe netwerkseizoen. Aanmelden is verplicht en kan vanaf vandaag.

“Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht”
Mark Tuitert startte de succesvolle 'DRIVE' podcast en schreef het boek 'DRIVE: train je stoïcijnse mindset'. De winnaar van Olympisch goud zette na zijn topsportcarrière het bedrijf First Energy Gum op, werd trainer bij Fitchannel en succesvol spreker.

Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans!

Bekijk hier wat je kunt verwachten.                                       

Vooraf aanmelden (verplicht) kan vanaf nu
Deze kick-off bijeenkomst vindt plaats op 2 september, begint om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Vol is vol, dus wil je zeker zijn van een plekje? Meld jezelf en eventueel je (zakelijke) partner en/of collega dan direct aan. Dat kan hier. De kosten zijn 25 euro p.p., inclusief heerlijk eten en drankjes . Artzaanstad vind je op de Grote Hulzen 11 op het Hembrugterrein in Zaandam.

Wij wensen je een fijne zomervakantie en zien je graag op 2 september!

            

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden