Bijeenkomst met ecommit; klimaatdoelstellingen, CO2-compensatie en meer

Bent u al klaar voor de toekomst als het gaat om het verkleinen van de CO2-footprint van uw bedrijf? Zo goed als elk bedrijf stoot CO2 uit. Sommige meer dan andere, maar vrijwel geen enkel bedrijf is volledig vrij van uitstoot. Nu overheden merken dat het steeds moeilijker wordt om klimaatdoelstellingen te behalen, wordt CO2-compensatie steeds belangrijker. CSRD, CRCF, GCD, WMP: er komt een boel nieuwe wet- en regelgeving op bedrijven af. Bent u al op de hoogte? Benieuwd hoe u snellere stappen kunt zetten met het verlagen van de footprint van uw bedrijf? 

Wij nodigen u graag uit voor onze bijeenkomst van donderdag 23 november a.s. waar Verena Jongepier en Jan Walhout van ecommit u meenemen in de wereld van CO2. 

Wij ontmoeten elkaar in Middelburg, in een van de zalen van Het Hofje onder den Toren (adres: Nieuwe Kerkgang nr. 1 (4331 BE)).
Aansluitend vindt er een afsluitende borrel plaats.

Programma
16.15 uur                Inloop en ontvangst
16.30 uur                Inhoudelijk onderdeel en gelegenheid tot het stellen van vragen
17.30 uur                Afronding en afsluitende borrel
18.00 uur                Einde bijeenkomst

Parkeren
De locatie ligt vlak naast de Abdij van Middelburg. Het Parkeerterrein Damplein, aan de Dam, ligt op ongeveer 4 minuten lopen van Het Hofje onder den Toren (maximaal 4 uur parkeren, betaald parkeren tot 20.00 uur).

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via 
secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk dinsdag 21 november a.s.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden