Bijeenkomst De Participatiekeuken en Het Haags Verhaal

Beste leden en belangstellenden,

Graag nodigen we je uit voor een bijzonder ontmoetingsdiner op donderdag 16 februari van 17:00 – 20:00 uur.

Voor de kerst ontvingen jullie het boek "Den Haag in 136 groepsportretten", van het Haags Verhaal. Het boek is een dwarsdoorsnede van de inwoners van Den Haag: van hoog tot laag, links tot rechts, jong en oud en van moeilijk tot makkelijk. En vanuit alle stadsdelen en wijken van de stad. Graag nodigen we je uit voor een diner met deelnemers van het Haags Verhaal, om de doelstelling van het Haags Verhaal in praktijk te brengen:

De initiatiefneemster van Haags Verhaal, Astrid Feiter, zal haar mooiste momenten en ervaring met ons delen. Het diner wordt gehost door de Participatie Keuken en vindt plaats in Moerwijk: Guntersteinweg 377, 2531 KA Den Haag. Je kunt gratis parkeren in de buurt en het is goed te bereiken met tram 16. De locatie is tevens toegankelijk voor gehandicapten.

De Participatie Keuken draait op de inzet van vrijwilligers. Als jij het leuk vindt, kan je als vrijwilliger mee koken op 16 februari vanaf 13.00 uur, maar je kunt ook aanschuiven om 17.30 uur (als het eten al voor jou bereid is).

We verzoeken jullie om je zo snel mogelijk aan te melden. Voor het diner kun je je aanmelden via de volgende link (LET OP: niet via de website van De Maatschappij): https://www.deaanschuiftafel.nl/den-haag/escamp/moerwijk-en-zuiderpark/participatie-keuken?e=711

Er wordt een eigen bijdrage van €10,- per persoon gevraagd voor het diner. Het overige bedrag wordt betaald door De Maatschappij. Je kunt dit bedrag direct betalen bij aanmelding via bovenstaande link.

Wil je in de middag al helpen koken, stuur dan een mail naar: secretariaat@dh-maatschappij.nl. Indien je dieetwensen wilt doorgeven, kan dat ook via het genoemde mailadres. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk 10 februari a.s.

Graag tot ziens op donderdag 16 februari!

Hartelijke groet, 

Het bestuur van het departement ’s-Gravenhage

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden