Paul Bombeld, nieuw bestuurslid departement Zutphen

Wie ben je?
Ik ben Paul Bombeld, 52 jaar en woonachtig in Warnsveld op de grens van Veluwe en Achterhoek. 20 jaar lang was ik eigenaar van boekhandel Boek & Co, een winkel met een enorm assortiment boeken, tijdschriften en wenskaarten. Daarnaast was ik (mede)eigenaar van de franchiseketen Boek & Co. Getrouwd en twee young adult dochters. En dat laatste is héél interessant.

Ervaren bestuurder?
Mijn eerste bestuurlijke ervaring deed ik al op op de middelbare school in de medezeggenschapsraad. Nadien heb ik tientallen bestuursfuncties vervult. Nu ben ik bestuurslid van de Maatschappij departement Zutphen, Zutphense Pracht -een glossy magazine over de historie van de Hanzestad-, ik ben verantwoordelijk voor het activiteitenprogramma van de Lionsclub Zutphen en voor de aan- en verkoop van fondsen binnen een beleggingsclub.

Huidige bezigheden?
Na de verkoop van het bedrijf ben ik actief met beleggen in hightech-bedrijven en onderzoek ik de toepassingen van waterstof in de energietransitie. Voor het grootste weekblad in de regio schrijf ik wekelijks een column over regionale ontwikkelingen of leuke ontmoetingen. En regelmatig komt daarin de Maatschappij voorbij. Google maar eens op de woorden ‘Paul Bombeld Column’.

En voor de Maatschappij?
Allereerst wil ik mij rustig inwerken en mij de werkwijze van het bestuur eigen maken. Ik bemoei mij inmiddels een beetje met het programma, zal ook buiten het eigen departement regelmatig een kijkje nemen en denk na over betere communicatie met de gemeente, het onderwijs en de ondernemers. De Maatschappij mag best wel iets beroemder worden in Zutphen.

Paul Bombeldbekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden