Monica Heller

Let's create the best results ever together!!..Interim Management / Change Manager/ Sparringpartner & Coach / Interactie Specialist/ Mindreset Trainer.

Als Interim Manager zorg ik voor krachtige en elkaar inspirerende ondersteuning binnen organisaties welke zich bevinden in een explosieve groeifase of een andere grote verandering waarbinnen er krachtige en vooral betrokken leiding noodzaak is om het gehele team optimaal mee te laten gaan en talenten goed in te zetten en te begeleiden en met name weerstand op te lossen.

Binnen organisaties heb ik als Interim Manager diverse verbeteringen met succes kunnen realiseren waaronder structureel 8% daling van ziekteverzuim, 20 tot 50% resultaat verbetering met besparingen tot 300K Euro, 20 tot 50% afname van destructieve afwijkingen op de werkvloer.


Werkgebied: Diverse organisaties/ Multinationals waaronder KLM Catering Services B.V: Logistics, Supply Chain, begeleiden van Leadership en Board teams. Specialist in neerzetten effectieve basis in samenwerking en SMART resultaat overzicht op de werkvloer en ontwikkeling in effectieve elkaar inspirerende samenwerking.

Aangemeld voor evenementen

 • Presentatie Elektrisch Vliegen

  Departement Haarlem en Meer
 • Aan Tafel Bij... Floris Kappelle en ‘corporate refugee’ Pieter de Vries

  Departement Amsterdam
 • Zomer (strand) borrel UITGESTELD

  Departement Haarlem en Meer
 • Aan Tafel Bij… De Maatschappij… met Ivo Niehe en Floris Kappelle

  Departement Amsterdam
 • Departement Amsterdam: Netwerkborrel

  Departement Amsterdam

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden