Verslag "Aan Tafel Bij... met Floris Kappelle en Quintus Willemse

Het was uitdagend schipperen om de Aan Tafel Bij… talk show van Floris Kappelle helemaal volgens de corona regelementen te organiseren.

Op moment van schrijven van dit verslag zou er helemaal geen evenement geweest mogen zijn, dus kijken we meer dan tevreden terug op de zeer geslaagde donderdagavond van 8 oktober. Ik heb het gevoel dat alle 30 aanwezigen dit delen. De locatie droeg er zeker ook aan bij, op de Koninklijke Industrieele Groote Club is het goed toeven. Nadat IGC directeur Richard Francke ons een inkijk in het ontstaan en de historie van de sociëteit en businessclub op de Dam had gegeven, was in de grote zaal het woord aan Floris Kappelle.

In de aankondiging van het evenement werd Quintus Willemse al uitgebreid geïntroduceerd. Tijdens een snedig interview door Kappelle groeide de waardering van de aanwezigen zichtbaar voor deze bevlogen sociale ondernemer alleen maar. De klik tussen host en gast droeg daar ook zeker aan bij.

In combinatie met de voorafgaande borrel en een fijn diner na afloop hadden we in elk geval als bestuur weer helemaal het “Maatschappij-gevoel”, wat door de actuele tijd door alle beperkingen wel eens op de proef wordt gesteld.
Zo ook voor de resterende maanden, er zijn plannen, maar het is maar de vraag of dit doorgang kan vinden.

Noteer de data in elk geval wel vast in uw agenda’s:

Donderdag 12 november 2020        Lezing in het KIT
Donderdag 26 november 2020        Cultureel bedrijfsbezoek aan de Herengracht
Woensdag 9 december 2020          Kerstdiner KIT

  

  

Departement Amsterdam


1 Reactie

Was interessant en gezellig! Wanneer weer?

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden