Ondernemen aan de Maas!

Ondernemen aan de Maas was de titel van de recente december bijeenkomst van het departement Rotterdam. Te gast was Peter Goedvolk.In eerder tijden Havenman van het jaar 2006, begenadigd ondernemer en olieman, trotse ex eigenaar van Argos en nu met een nieuwe serie bedrijven en initiatieven bepaald niet in ruste. Op een innemende wijze heeft Peter ons meegenomen in zijn leven en ondernemerschap, in winnen en verliezen, in besturen en het verschil tussen financieel investeren en strategisch investeren. De aanwezige leden, introducees en studenten van de H&Ro SKALA hebben een paar mooie verhalen en lessen meegenomen naar huis. Dit smaakt naar meer!

De volgende bijeenkomst betreft een lunch op sociëteit De Maas op donderdag 18 januari van 12.00 – 14.00 uur. Spreker is dan Wieger Droogh CEO van SITA Nederland.

Wij wensen u mooie dagen toe en graag tot in het nieuwe jaar.

Peter Caljé bekijk profiel

Peter Caljé (www.linkedin.com/in/pacaljeprofile/) is directeur en aandeelhouder van Stone Business Associates. Stone is met meer dan 300 medewerkers en zelfstandigen actief in interim management en advies op het snijvlak van finance, business intelligence. ict, agile, techniek en human resources. "Het leggen van verbindingen is de bron van zijn werkend vermaak. Iedere context, ieder vraagstuk en iedere praktische oplossing vanuit een netwerk is uniek. Steeds weer leer je van nieuwe mensen, nieuwe kennis, van nieuwe oplossingsrichtingen en van het pure plezier om daarin te ondernemen." Het bestuurslidmaatschap van De Maatschappij in Rotterdam past daar heel goed bij. www.stone-interim.nl 06-12962926


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden