Kerstlunch departement Waterweg-Noord groot succes

Woensdag 13 december jl werd de jaarlijkse kerstlunch van De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, weer gehouden in het Delta hotel in Vlaardingen.
Meer dan vijftig leden hadden zich die middag verzameld in het hotel en werden ontvangen met een bruisende welkomstcocktail. Met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en sfeervolle pianoklanken werd er volop bijgepraat en ‘genetwerkt’ en werd het Maatschappij-jaar feestelijk afgesloten.
Na een welkomstwoord van voorzitter Dolf Bierhuizen kreeg Marja van der Meulen, van stichting De Vlaardingse Boei, het woord om een toelichting te geven over dit inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Marja kreeg een cheque, namens de leden van het departement, uit handen van de voorzitter om het goede werk te ondersteunen. Natuurlijk is een ieder uitgenodigd om dit gebaar vanuit eigen organisatie te volgen. Hierna werd er een smakelijke lunch uitgeserveerd en was er volop gelegenheid om met elkaar de goede voornemens voor het nieuwe jaar te delen.
Aan het eind van de lunch sprak de voorzitter de hoop uit elkaar weer vaak te treffen in het nieuwe jaar, te beginnen bij 24 januari 2018. Dan zijn we te gast bij het leidende centrum voor ondernemerschap in Europa: het Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE).  

Departement Waterweg-Noord


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden