Derek de Vries: voorzitter departement Rotterdam

Eerder schreven wij al dat Peter Caljé het stokje door zou geven. Wat we nog niet bekend hebben gemaakt is wie onze nieuwe voorzitter is geworden. Derek de Vries, voorheen penningmeester van het departement Rotterdam, zal het stokje overnemen. 

Nieuw voorzitterschap in Rotterdam 

Na anderhalf jaar penningmeesterschap van Departement Rotterdam heb ik de dankbare en mooie taak gekregen om het voorzitterschap van Peter Caljé over te nemen. Ik kijk er enorm naar uit om na het moeilijke Covid-jaar met vol enthousiasme weer te kunnen focussen op het fysiek samenbrengen van Ondernemerschap, Overheid en Onderwijs in onze mooie stad Rotterdam. Nu de samenleving als geheel steeds verder open kan -en gaat- ga ik samen met het bestuur weer hard aan de slag om mooie bijeenkomsten te organiseren met interessante sprekers, ondernemersevents, de LEF-prijs, content en netwerkmogelijkheden waarbij ik hoop jullie hierbij allen te mogen verwelkomen.

Ik ben er van overtuigd dat we er als bestuur samen met jullie en onze leden iets moois van gaan maken. Hopelijk allen tot snel!

Derek de Vries

Voorzitter departement Rotterdam

De volgende bijeenkomst is op 19 mei van 16:30 tot 17:30. Wij spreken dan Menno van der Kamp over covid-19 en de luchtvaart. Meld je aan via deze pagina en je ontvangt een zoomlink om de bijeenkomst bij te wonen. 

Eline Krommenhoek bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden