De Maatschappij steunt De Vlaardingse Boei

Tijdens de jaarlijkse kerstlunch van De Maatschappij, departement Waterweg-Noord, hebben meer dan vijftig leden over het prachtige initiatief van stichting De Vlaardingse Boei te horen gekregen van Marja van der Meulen. Marja is een van de initiatiefnemers en vrijwilligers van deze stichting die een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten hebben opgezet.

Op de nieuwjaarsreceptie van De Vlaardingse Boei, gehuisvest op de Hoogstraat  in Vlaardingen,  op zaterdag 20 januari, overhandigde Dolf Bierhuizen namens De Maatschappij een fraaie cheque aan Marja van der Meulen. Met die donatie kan de Vlaardingse Boei weer veel mooie dingen doen, om vorm te geven aan de missie: Bewust (samen)leven met de gevolgen van kanker.

              

Wij hopen allemaal dat vele bedrijven en organisaties De Vlaardingse Boei zullen ondersteunen

Bij de Vlaardingse Boei kunnen volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd zijn, maar ook naasten en mogelijk nabestaanden, terecht voor laagdrempelig niet-medisch aanbod, zoals een praatje met lotgenoten, informatie, advies en andere vormen van (psycho-)sociale ondersteuning. Voor meer informatie: www.devlaardingseboei.nl 

Departement Waterweg-Noord


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden