Breaking news!!!

Geachte leden van De Maatschappij,

Komende week gaat de uitnodiging voor het landelijke jaarcongres uit. Wij zijn er trots op te melden dat het jaarlijkse congres dit keer plaatsvindt in Twente en wel op 26 september a.s. bij ROC van Twente te Hengelo.
In De Gieterij – u weet wel de Stork Gieterij die in 2009 een nieuwe bestemming kreeg als schoolgebouw voor ROC van Twente en vervolgens de Nederlandse architectuurprijs mocht ontvangen vanwege de bijzondere herbestemming van dit kenmerkende industriële erfgoed.
We hebben een prachtig programma aan de hand waarvan we Twente eigentijds en in haar kracht zullen tonen aan de hand van het thema “150 jaar techniek in Twente” – het thema appelleert aan het feit dat het 150 jaar geleden is dat Stork in Hengelo van start ging.

Het programma:
We starten met een blok textiel, we vervolgen met een UT-blok waarin de toekomst van de techniek centraal zal staan en sluiten af met een blok kunst en techniek. Daarbij zullen ROC van Twente studenten uiteraard hier en daar een rol vervullen.

We gaan ervan uit dat u als lid van de Maatschappij enthousiast deel zult nemen aan het congres! En neem een introduce mee die u graag bekend wilt maken met De Maatschappij.

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol.

Met vriendelijke groet,

Trudy Vos en Jan Bron
De Maatschappij, departement Twente

Departement Twente


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden