Mail naar relatie

150 jaar Hightech Twente - jaarcongres

Op 12 oktober organiseert departement Twente het 235e jaarcongres van De Maatschappij.

Twente kent een lange historie van industrie: textiel, metaal en zout.
In 2018 is het 150 jaar geleden dat Stork is opgericht wat een mooie gelegenheid biedt om een jaarcongres te organisereren in de oude Gieterij van Stork (nu in gebruik als ROC) met het thema 150 jaar Hightech Twente.

Textiel, metaal en zout vinden elkaar in de groene omgeving van het Twentse land. Twente staat naast de maakindustrie ook bekend als ondernemende kennisregio; goede ideeën ontpoppen tot mooie innovaties en ontwikkelingen.
26.000 studenten en het brede scala aan uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat Twente een bruisende studentenregio is met Enschede als echte studentenstad, waar ook veel internationale studenten de weg naartoe weten te vinden. Met 41 musea, 36 galerieën en ateliers, 10 theaters, 2 poppodia en 14 filmhuizen en bioscopen doet Twente ook mee op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast mag de Military Boekelo-Enschede niet vergeten worden: dit is een van de grootste paardensportevenementen in Europa en behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Het hoogtepunt is de crosscountry op zaterdag. Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste business-to-business events van Nederland.  Mis dit niet en blijf overnachten zodat u op 13 oktober de Military Boekelo-Enschede kunt bijwonen. Klik hier voor een impressie van de Military Boekelo-Enschede.

Nadere informatie over het programma en sprekers volgt.
 

Meld u nu aan voor dit evenement.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden