Arnold Bouman: Wij verbinden mensen/professionals die goed zijn in hun vak en die maatschappelijke impact willen maken.

Je runt al ruim 10 jaar een succesvol bedrijf STORM in Recruitment, wat is je geheim?
We zijn eigenlijk een atypisch recruitment bureau. We willen graag zaken in beweging zetten, een community creëren, maatschappelijke impact maken..dat is onze kracht! 

Organisaties helpen met al hun recruitment vraagstukken zit diep in ons DNA. We kijken echt naar met wie wij willen samenwerken. Wij willen de cultuur in een organisatie snappen en professionals op een duurzame manier aanwerven. Wij verbinden mensen/professionals die gedreven zijn, goed zijn in hun vakgebied en die maatschappelijke impact willen maken.

Wij werven voor alle O’s; onderwijs, overheid en ondernemers in heel Noord-Oost Nederland. Ons kantoor is gevestigd in de oude binnenstad van Zwolle. Recent hebben wij ook een plek in Otrobanda (Willemstad) gecreëerd, waar wij vanuit Curaçao samenwerken met de juiste en gedreven professionals.  

Wij kunnen heel snel schakelen omdat wij de behoefte goed kunnen inschatten en de professionals in ons netwerk heel goed kennen. Dit kunnen (zzp-ers) interimprofessionals zijn of professionals die op zoek zijn naar een vaste baan. In de basis werven wij posities binnen de bedrijfsvoering en in het bijzonder de disciplines finance, hr en marketing. 

Binnen ons team heeft ieder zijn specialiteit en eigenaardigheden. Ikzelf houd mij steeds meer bezig met rollen op executive search niveau, zoals bestuurders, directies en managers. Elke aanwerving, vast of tijdelijk, die wij aannemen is een opdracht waar het hele team aan werkt. Ik geloof echt dat wanneer wij met elkaar samen werken we verder komen. 

Als recruitmentbureau willen wij keuzes maken die bijdragen aan een betere wereld. Wij zijn daarom sociaal maatschappelijk betrokken. Wij geloven in duurzame relaties en een sociale impact maken. 

Denk hierbij aan het belangeloos vacatures invullen voor stichtingen en verenigingen. Of het organiseren van BrainSTORMsessies waarbij wij professionals helpen met hun persoonlijke groei.

Door waarde toe te voegen en te delen maken wij graag de wereld een stukje mooier.

Waarom ben je lid geworden van De Maatschappij?

Mijn vak is verbinden en in contact zijn met mensen. Netwerken is daarbij essentieel en ik heb daarbij meerdere netwerken zorgvuldig overwogen. Bij De Maatschappij vond ik de verbinding tussen onderwijs, overheid en ondernemers. Dit zie je bij geen enkel ander netwerk. 

Waarom zouden mensen zich moeten aansluiten bij Departement Zwolle?

Ik zit nu ook een paar jaar in het bestuur en daarin zijn alle O’s vertegenwoordigd. In Zwolle is een mooie mix van organisaties lid en wij zijn groeiende. Wij hebben op dit moment een mooie jaaragenda waarin steeds één van de O’s aan bod komt in relatie met duurzaamheid. Denk hierbij aan de lokale bestuurders, wethouders en de afgelopen editie met Zwollenaar Jacco Vonhof. 

Onze activiteiten zijn altijd op vrijdag met een gratis lunch en een introducee is meer dan welkom. Wij willen relevant zijn en hebben maar één doel: het bevorderen van de welvaart en het welzijn van de regio Zwolle.

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?

We zijn hard bezig om een verjongingsslag te realiseren, net als het aanhaken van cultuur en zorg. Dat zijn ook ondernemers. We gaan op deze voet verder en creëren nog meer de verbinding tussen de verschillende partijen. Die partijen weten elkaar niet altijd te vinden. Je komt deze niet tegen op de werkvloer. Op de website zie je wie er komt en daardoor kun je gericht op de mensen afstappen. Het Academiehuis Grote Kerk Zwolle is onze thuisbasis. Het is een waanzinnig mooie plek, waar iedereen welkom is en goed bereikbaar is.

Regio Zwolle is de 4e economie van Nederland. Het mooie aan Zwolle is dat het verbonden is met 4 provincies en 22 gemeentes. Met heel veel mooie internationale en familiebedrijven. We zien daar de kracht van in!

Kijk eens op onze LinkedIn voor regionale activiteiten en maatschappelijke onderwerpen. Iedereen mag zich vrijblijvend een keer inschrijven als introducee. Stuur hiervoor een mail naar zwolle@de-maatschappij.info.

Arnold Bouman

https://www.linkedin.com/in/arnoldbouman/

STORM in Recruitment 

www.storminrecruitment.nl / https://www.linkedin.com/company/storminrecruitment/

 

Jessica Eland bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden