Zomercocktail departement Hoeksche Waard

Beste leden en belangstellenden,

De Maatschappij departement Hoeksche Waard nodigt haar leden en belangstellenden uit voor een Zomercocktail op donderdag 26 augustus in de parachtig gerestaureerde boerderij Mariënhof. Het programma voor deze middag is bedoeld om elkaar eindelijk weer fysiek te ontmoeten en bij te praten. Bij goed weer kan dat buiten, bij minder goed weer is de ontvangst in de grote stal, waar voldoende afstand kan worden gehouden. 
Boerderij Mariënhof aan de Smidsweg 18 in Westmaas dateert uit 1597 en wordt gerund door Marcel en Esther Quartel. Esther zal ons iets vertellen over de geschiedenis van de Mariënhof, de restauratie van de boerderij en het bedrijf. Deelnemers kunnen in kleine groepen een rondleiding krijgen door de opkamer en andere vertrekken.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd door Mariet Catering, zij gebruiken hiervoor producten van Weiderund en andere streekproducten. De cateraar is uitgedaagd om echte boerencocktails te bedenken.

De zomercocktail begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelname is gratis en introducees zijn welkom. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 augustus via de aanmeldbutton of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor deze middag.

Het bestuur verheugt zich op een mooie ambiance, mooie producten en een informele sfeer om elkaar weer eens te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Ben Pluimer, Jack de Leeuw, Carla van Emmerik, Miranda den Tuinder, Alie 't Hooft

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden