Zomerborrel op het strand van Scheveningen

Het bestuur nodigt de leden van het departement ‘s-Gravenhage uit voor een zomerse borrel op het strand van Scheveningen, op maandag 22 juni a.s. bij Beachclub Wow.

Onze laatste fysieke bijeenkomst dit jaar dateerde van 13 februari jl. toen hoogleraar Janine Janssen ons meenam in haar inleiding over criminologie en dieren, een pleidooi voor non-speciesisme. Daarna is het “stil” gebleven, qua fysieke bijeenkomsten. Wij zijn 15 maart jl. immers als samenleving in een intelligente lockdown terechtgekomen, waarbij o.a. bijeenkomsten (zoals die van De Maatschappij) niet meer tot de mogelijkheden behoorden. Om die reden kon ook de voordracht van Huub Modderkolk op dinsdag 24 maart jl. geen doorgang vinden. Gelukkig heeft de heer Modderkolk inmiddels aangegeven om in het najaar zijn voordracht alsnog voor onze leden te willen geven, met als voorbehoud de mogelijkheden binnen de dan geldende richtlijnen van RIVM en kabinet. We houden u op de hoogte!

Heeft u al naar de serie interviews kunnen kijken die door het Landelijk Bestuur zijn geïnitieerd en zijn terug te vinden via YouTube. Een absolute aanrader!

Nu vanaf 1 juni a.s. de ingevoerde maatregelen door de regering geleidelijk aan worden versoepeld, durven wij het als bestuur aan om een zomerborrel op het strand van Scheveningen te organiseren voor maximaal 30 leden van ons departement. Uiteraard onder voorbehoud en met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, het kabinet en een nadrukkelijk beroep op eenieders verantwoordelijkheid in dezen.

Datum: Maandag 22 juni a.s.
Locatie: Beachclub Wow, Zwarte Pad 58, 2586 ZZ in Scheveningen #supportyourlocals 

Maximaal aantal deelnemers: 30 (inschrijven verplicht!)

Programma:
17.30 uur          Inloop
18.00 uur          Opening door Hans van der Eerden, o.a. met een korte update
18.15 uur          Anderhalvemeterborrel met onze leden
19.30 uur          Einde bijeenkomst

Aanmelden via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of via de website.
Wij zien u graag de 22ste!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden