Zomerborrel

Kort geleden organiseerden wij als departement Den Haag drie unieke bijeenkomsten in de televisiestudio van Museum Beeld en Geluid, over "het nieuwe normaal na corona in Den Haag". Deze bijeenkomsten zijn opgenomen en er is via social media aandacht aan besteed. De links naar de drie afleveringen treft u hieronder aan:

Deel 1: de Economie 
Deel 2: de kwaliteit van leven in de stad 
Deel 3: Technologie & Innovatie

Helaas is het virus nog niet verdwenen, maar we willen vooruit blijven kijken en zetten graag het gesprek met u voort over de toekomst. Bovenstaande thema's zullen het komende seizoen centraal staan tijdens onze bijeenkomsten.

Daarom als start van het komende seizoen deze uitnodiging voor een zomerborrel, in de buitenlucht, onder de heaters van Café Restaurant Luden.
Vanzelfsprekend nemen wij alle adviezen van de overheid en gemeente in acht, we zorgen ervoor dat u afstand kunt houden tijdens de borrel en gaan ervanuit dat u dat ook doet. Mocht u voor uzelf van mening zijn dat het wellicht nog iets te vroeg in het jaar is om gezamenlijk het glas te heffen, dan stellen wij uw input over de drie afleveringen zeer op prijs. Wij ontvangen uw input graag middels een mailtje of telefoontje naar het bestuur.

Dus, om even bij elkaar te komen om ervaringen en ideeën uit te wisselen, of alleen voor de gezelligheid, nodigen we u graag uit op woensdag 16 september a.s. voor een borrel.
Vanaf 17:30 uur bent u welkom, de officiële borrel eindigt om 19.30 uur.

Locatie: Café Restaurant Luden, Plein 6-7, 2511 CR in Den Haag

Midden op het plein is een aparte buitenruimte voor ons gereserveerd waar wij, onder parasollen met heaters, aan statafels met stoelen, elkaar kunnen ontmoeten.

Aanmelden: via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of via de website.

Tot ziens op woensdag 16 september a.s.!

Aanwezige introducees 4

Ad van Ginkel

Santa Gopal

Jeanne Kamerlingh onnes

De Tuinkamer

Richard van Nieuwenhoven Helbach

The Spirit of Amsterdam

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden