Zomerborrel!

Net voordat de vakanties van start gaan, is het tijd voor een zomerborrel! Kom je met ons mee genieten? 
We praten je dan gelijk even bij over onze plannen voor het volgende seizoen, en stellen met veel plezier nieuwe bestuursleden voor. 

Zoals je hebt gemerkt, is het de laatste tijd stil geweest rondom het departement Apeldoorn en Epe. Als bestuur hebben we echter bepaald niet stilgezeten! Op maandag 29 mei hebben we bij de algemene ledenvergadering en de aansluitende netwerkbijeenkomst de reden voor de radiostilte toegelicht. Binnen het bestuur is er een aantal mutaties geweest. Om diverse redenen; sommige bestuursleden kregen een andere baan en konden dat niet combineren met hun werk voor ons departement. Andere bestuursleden moesten vanwege drukte andere keuzes maken. 
Van de 7 bestuursleden bleven er uiteindelijk 3 over. 
Wij hebben verschillende opties overwogen; een fusie met andere departementen en zelfs opheffing van ons departement. We hebben veel overlegd en ook het landelijk bestuur hierbij betrokken. Uiteindelijk hebben we  besloten dat wij (Marye, Hans en David) ervoor gaan, en er weer een mooie draai aan gaan geven!

Gelukkig kunnen we (na 26 juni officieel!!) minimaal twee nieuwe leden toevoegen aan het bestuur:
- Derk Blijleven – Directeur Hospitality Business School Saxion en
- Douwe Meetsma - Meetsma Advies. 
En na de bijeenkomst van 29 mei heeft nog iemand enthousiast laten weten interesse te hebben voor een bestuursfunctie.

Intussen zijn er gesprekken gevoerd met nog een tweetal kandidaten, en voorgesteld wordt om ook de volgende personen te benoemen:
- Antoine Joosten - partner bij AACC
Geerhard Huising - partner bij Human Capital Partners

Het is een roerige tijd geweest, maar we gaan nu weer met volle kracht vooruit, gericht op de toekomst.
Na de sprankelende bijeenkomst in de St@art met de nieuwe directeur van Apenheul, Roel Welsing en met Reinou de Haan - hoofd Ez Gemeente Apeldoorn en projectleider 3FM Serious Request, gaan we samen met de nieuwe bestuursleden weer leuke en interessante netwerkbijeenkomsten organiseren. 

En last but not least: we nodigen je graag uit voor de jaarlijkse zomerborrel op 26 juni op Parc Spelderholt! De kosten voor deze borrel bedragen €25. 

We combineren deze netwerkbijeenkomst met een korte Algemene Ledenvergadering (maximaal 15 minuten, aanvang meteen om 16:00 uur), om de nieuwe bestuursleden officieel te benoemen. Een agenda voor deze vergadering, om aan de statutaire vereisten te kunnen voldoen, tref je hier aan. 

Graag tot ziens op 26 juni.

Marye Berghuis, Hans van Norel en David Beij

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden