Zaanse haring party

Mis ‘m niet: de onvergetelijke Zaanse Haringparty op 22 juni!

Op donderdag 22 juni vindt de jaarlijkse feestelijke Zaanse Haringparty plaats bij D'Swarte Walvis. Dit wordt alweer de negende editie van het evenement dat de Zaanse ondernemersgemeenschap bij elkaar brengt.

Voor deze unieke zomerbijeenkomst slaan De Corner, De Maatschappij, D'Swarte Walvis en sponsor ING Bank Zaanstreek de handen ineen. Samen bieden we je een ouderwets gezellig evenement, compleet met een muzikaal tintje. Geniet van heerlijke Hollandse Nieuwe, smaakvolle andere hapjes en bijpassende drankjes. Het wordt een bijeenkomst vol plezier en geweldige kansen om te netwerken.

Vooraf aanmelden (verplicht) kan vanaf nu

De Haringparty begint om 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Verzekerd zijn van plekje? Meld dan jezelf en eventueel je (zakelijke) partner en/of collega direct aan. Dit kan door hier te klikken, of via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/deharingparty

 (let op: aanmelden kan niet via de site van de Maatschappij).

Als je lid bent van De Corner of De Maatschappij is de toegang voor twee personen gratis. Wil je extra gasten meenemen of ben je geen lid? Dan kun je je ook via de link aanmelden en betaal je €27,50 per persoon.

Zie jij een middag en avond vol gezelligheid en nieuwe zakelijke connecties wel zitten? Dan zien we graag 22 juni!

Deze Haringparty wordt gesponsord door: 

Zaanse Haringparty donderdag 22 juni 2022

Inloop: vanaf 16:00 uur

Einde: 19:30 uur

Locatie: Restaurant D'Swarte Walvis, Kalverringdijk 15, Zaandam (Zaanse Schans)

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden