Wilbert van Haneghem: Over de schipbreuk die hij in 2014 in Indonesië leed

 

 

Wilbert van Haneghem: Over de schipbreuk die hij in 2014 in Indonesië leed

 

13 augustus 2020 van 18:00 - 20:15 uur

Beste leden en belangstellenden,

Graag herinneren wij je aan onderstaande uitnodiging voor  ons eerste ‘echte’ evenement op donderdag 13 augustus, in de vorm van een lezing op ons ‘thuishonk’, het KIT, Mauritskade 63 in Amsterdam.

We hebben medelid Wilbert van Haneghem bereid gevonden een inspirerend verhaal te vertellen. Over de schipbreuk die hij in 2014 in Indonesië leed.

Ivm het reserveren van de juiste zaal, zouden wij graag maandag 10 augustus de aantallen door willen geven aan het KIT. Het maximum aantal voor de grootste zaal is 30 personen en vol = vol, dus meld je meteen aan als je er bij wilt zijn.

In de lezing neemt Wilbert ons mee naar die twee dagen en nachten op zee. Met behulp van foto- en videomateriaal dat onder andere live is geschoten tijdens de ramp, krijgt u een inzicht in de dilemma’s die hij en zijn mede-opvarenden hadden. U leert over crisiscommunicatie, leiderschap, groepsdynamica, overlevingsstrategieën en het overwinnen van angsten. U hoort zaken die ook nuttig zijn in de dagelijkse praktijk thuis of op het werk. Hoe ga je van lijden naar leiden. Tijdens deze schipbreuk waren het soms keuzes die het verschil maakten tussen leven en dood. Niet iedereen overleefde deze schipbreuk.

Wilbert tekende zijn ervaringen op in het boek Schipbreuk in het paradijs. Dit is deze avond - gesigneerd - te koop voor € 18,99.

Programma:
18:00 uur  Inloop, registratie en een drankje in Grand Café De Tropen
18:30 uur  Lezing Wilbert van Haneghem
19:15 uur  Vervolg borrel in De Tropen
20:15 uur   Einde

Aanmelden kan via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of via de website.
Voor deze bijeenkomst vragen we een eigen bijdrage van € 15,00, te voldoen bij binnenkomst in het KIT aan de bar van café De Tropen. Introducés betalen eenzelfde bedrag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Amsterdam

 

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden