Vónk Hydraloop

Use water twice

Vónken: een krachtig programma waarin we in 30 minuten de kennis en kunde van leden opdelven.
31 mei 16.00 uur.  Meld je meteen aan!

De Maatschappij departement Arnhem is verheugd u de volgende Vónk-sessie aan te kondigen. Die vindt digitaal plaats op 31 mei a.s. en gaat over het Nederlandse bedrijf Hydraloop (www.hydraloop.nl).  
Hydraloop heeft in januari 2020  met haar gelijknamige vinding op de tech- en innovatiebeurs CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas haar wereldwijde doorbraak beleefd door een aantal prijzen te winnen waaronder een innovatieprijs. De invloedrijke tech-website Engadget heeft de Hydraloop uitgeroepen tot allerbest product en vervolgens belandde de Hydraloop in de top 25 beste nieuwe producten van Time Magazine.

Hydraloop is een systeem waarmee binnenshuis water gerecycled kan worden, waardoor een huishouden tot 45% kan besparen op waterverbruik. 

Time Magazine schrijft: “Omdat waterbesparing en duurzame technologie de komende jaren steeds belangrijker worden, is de Hydraloop waterrecycler een no-brainer. Het forse apparaat, dat grijs water uit baden, douches en wasmachines filtert en zuivert, maakt gebruik van een reeks van zes onderhoudsvrije filtratietechnieken en kan tot 85% van het water in huis recyclen voor hergebruik in toiletten, zwembaden en irrigatiesystemen.”

Sabine Stuiver, Chief Marketing Officer en Co-founder van Hydraloop gaat ons vertellen over de ontdekkingstocht van Hydraloop, de missie van het bedrijf en de ontwikkelingen zoals die sedert 2017 hebben plaatsgevonden.

Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. 
  
Aanmelden  
Deze vónk vindt plaats op maandag 31 mei, van 16.00 uur tot 16.30 uur via MS Teams. Als je je aanmeldt via de site van De Maatschappij sturen wij je kort van tevoren een ‘vergaderverzoek’ met een link naar dit vónkmoment.
Op 31 mei 15.55 uur kun je dan inloggen door op de link te klikken.

We kijken er naar uit om samen te vónken en zo in verbinding te blijven.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden