Unieke rondleiding World Press Photo 2023

Unieke rondleiding World Press Photo 2023 Middelburg in De Oostkerk voor leden van de Maatschappij voor Nijverheid en Handel en hun introducées op woensdag 18 oktober, ontvangst 17.00 uur.

Geachte leden van De Maatschappij,

Op zaterdag 16 september heeft Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn de World Press Photo tentoonstelling in de Oostkerk geopend. De tentoonstelling loopt tot en met 23 oktober en boekingen voor een bezoek kunnen elk kwartier worden gedaan. Behalve als u lid of introducée bent van De Maatschappij voor Nijverheid en Handel, dept. Zeeland. Want dan krijgt u een privé ontvangst door Leo Hannewijk, directeur van de Oostkerk met aansluitend een rondleiding.

Deze unieke ontvangst vindt plaats op woensdag 18 oktober waarbij u veel achtergrondinformatie krijgt over de indringende beelden van de winnaars van de World Press Photo Contest 2023.

Programma
17.00 uur                Inloop en ontvangst door het bestuur en Leo Hannewijk
17.15 - 18.00 uur    Rondleiding door expositie
18.00 - 18.45 uur    Afsluitende borrel die bestaat uit twee drankje en drie hapjes

Kosten
De kosten voor de rondleiding en de borrel bedragen normaal gesproken 25 euro per persoon maar worden u en uw introducées aangeboden door De Maatschappij.

Parkeren
Parkeerterrein Damplein op ongeveer zes minuten lopen van De Oostkerk (maximaal 4 uur parkeren, betaald parkeren tot 20.00 uur).

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk maandag 16 oktober a.s. Hierna kunnen helaas geen aanmeldingen meer gehonoreerd worden.

Graag tot ziens en hartelijke groeten,

Het bestuur van De Maatschappij voor Nijverheid en Handel dept Zeeland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden