Unieke lezing van motiverend spreker Frank Soonius

Frank Soonius-Dreamdriver

9 november 2023 van 18:00 - 20:00 uur

Beste leden,
Als Openbaar spreker · Training/coaching · Motiverend spreker heeft Frank eindelijk tijd kunnen vrijmaken om exclusief voor ons een lezing te geven. 
We weten allemaal dat je, vanaf het moment dat je geboren wordt, je leven gaat leiden, verteld en geleerd door anderen. Maar is dat van jou, of wat anderen van je verwachten? Als dat niet jouw leven is, liggen een burn-out en depressie om de hoek. Nou, ik denk dat het niet de bedoeling is dat jij en ik uit het leven stappen zonder je droomleven te leven. Ik weet het, mensen kiezen geen dromen, nee, de droom kiest jou! Vertel me eens, waarom ben je hier op aarde? Wat is je doel, wat is je kracht, wat is je passie en wat maakt je echt gelukkig? 
Tevens zal hij een toelichting geven over zijn boek Trapped in a dream. Waardoor hij overal in de wereld wordt uitgenodigd om zijn inzichten op een bevlogen manier te vertellen.
Voor meer informatie: https://linktr.ee/franksoonius


zijn boek is te koop:
https://www.trappedinadreambook.com/the-book/
 
Van 18:00 uur tot 20.00 uur 
18.00 borrel
18.30 start van lezing
19.30 vervolg borrel

Hotel Arena,
In de ‘Salon'
Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam, Nederland
Voor deze bijeenkomst vragen we een eigen bijdrage van € 10,00 die je bij binnenkomst voldoet. Introducés zijn meer dan welkom en betalen € 17,50.
Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging.
Tot donderdag 9 november!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden