Unieke Experience: bezoek met De Maatschappij als een van de eersten MOVE The City!

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzonder bedrijfsbezoek aan MOVE aan het Stadionplein 28 te Amsterdam op donderdag 13 februari van 11.45 - 14.00 uur.

Move - gevestigd in het voormalige Citroëngebouw Zuid - is het nieuwe interactieve mobiliteits experience centrum voor jong en oud in Amsterdam. Het Citroëngebouw is in 1931 ontworpen door Jan Wils en deed oorspronkelijk dienst als garage, magazijn, kantoor en showroom voor Citroën. Enkele jaren eerder ontwierp Wils ook het naastgelegen stadion voor de Olympische Spelen van 1928. Bij de renovatie van het gebouw is de oorspronkelijke verfijnde detaillering van de gevels hersteld. De verticale accenten uit de modernistische compositie van Wils zijn teruggebracht in belettering met de nieuwe merknaam MOVE

Bij Move draait alles over mobiliteit van vandaag en de toekomst. Ontdek hoe vervoersmiddelen er in de toekomst uitzien en vergroot je kennis over mobiliteit in en om de stad. Wat gaat het snelst? Hoe ga jij over twintig jaar de stad in? Prototypes en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit. Want mobiliteit is meer dan auto's en fietsen. Kom naar Move the City en maak kennis met de nieuwste inzichten en technieken. Move is een initiatief van Pon, de grootste mobiliteitsgroep van Nederland en bekend van o.a. Swapfiets, Gazelle, Volkswagen, en Greenwheels. 

U wordt om uiterlijk 11.45 uur verwacht voor de inschrijving (kom op tijd in verband met de duur van het programma). Na de lunch volgt een inspirerende presentatie door Gerard Jansen (directeur van Pon Business Mobility). Daarna is er genoeg gelegenheid om door het pand te lopen. Altijd al de G-krachten willen voelen van een Formule 1 wagen? Stap dan in een race simulator! Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit de mobility hub. Wist je dat de elektrische auto al 100 jaar bestaat? Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit? Speciaal voor ons wordt Ben's Garage opengesteld – hier zijn onder andere de meest iconische modellen van de Porsche 911 familie te zien zijn! Kortom, te veel om op te noemen en een bezoek meer dan waard!

U kunt parkeren (parkeerkosten zijn voor eigen rekening) in de Parkeergarage Olympisch Stadion (Stadionplein 44, Amsterdam) of in de Parkeergarage AH ​​Stadium Square (Stadionplein 115, Amsterdam). De kosten voor de lunchbijeenkomst bedragen € 20,-, bij binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e–mail info@de-maatschappij.nl voor vrijdag 7 februari aanstaande.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Klik hier voor een impressievideo van MOVE The City!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van departement Zaanstreek-Waterland
Guido Voss, voorzitter

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden