Uniek bedrijfsbezoek aan het ZMC

Goede zorg doe je samen! - bezoek het ZMC in Zaandam

Wij nodigen u van harte uit voor een uniek bedrijfsbezoek aan het ZMC, adres: Koningin Julianaplein 58, 1502 DV Zaandam, op donderdag 5 december van 11.45 - 14.00 uur.

Het Zaans Medisch Centrum is hét ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanstreek en wijde omgeving. Al meer dan een eeuw staan zij u bij met goede medische zorg. Zowel in de mooie momenten van het leven, bijvoorbeeld bij een geboorte, als in moeilijke tijden van ziek zijn. Daar zijn ze trots op!  

Als programma bieden Marian de Vries en Boris Kanen namens de Raad van Bestuur en medische staf u een inspirerende duopresentatie – ‘ Zaans Medisch Centrum. Voor een gezonde Zaanstreek.'. Aansluitend hiervan en voortbordurend op de presentatie kunt u een tweetal afdelingen van het ziekenhuis bezichtigen. Kortom meer dan een bezoek waard!

U wordt om uiterlijk 11.45 uur verwacht bij de Lunchroom op de Zorgboulevard voor de lunch - kom op tijd ivm de duur van het programma en rondleidingen, om 12.30 uur start het programma. U kunt parkeren (parkeerkosten zijn voor eigen rekening) in de parkeergarage naast het ziekenhuis. De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,-, bij binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail info@de-maatschappij.nl voor 28 november aanstaande.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van departement Zaanstreek-Waterland
Guido Voss, voorzitter

Bijzonderheden: er mogen onder geen beding foto’s of filmopnames gemaakt worden in verband met de privacy van de patiënten en de medewerkers van het ZMC!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden