Uitnodiging TechHub Assen en ALV departement Drenthe

Beste leden van departement Drenthe,                                                  

Wij nodigen jullie graag uit voor een bijzondere gelegenheid: een bezoek aan de TechHub Assen op 28 februari. Dit bezoek biedt een unieke kans om de synergie tussen onderwijs en bedrijfsleven te ervaren, waarbij technische ondernemers, bedrijven en instellingen samenkomen om kennis te delen en van elkaar te leren.

Datum: 28 februari
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: TechHub Assen, Industrieweg 1, Assen

Programma:

·13.30 - 15.30 uur: Bezoek aan TechHub Assen TechHub Assen speelt een cruciale rol in het samenbrengen van kennis en expertise op het gebied van techniek. Hier worden innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkeld voor vraagstukken die door bedrijven en kennisinstellingen worden aangedragen. Het is een uitgelezen kans om te zien hoe samenwerking leidt tot baanbrekende oplossingen.

·15.30 uur: Algemene Ledenvergadering (ALV) Aansluitend houden we onze Algemene Ledenvergadering bij de TechHub Assen. Tijdens de vergadering bespreken we belangrijke onderwerpen en nemen we gezamenlijke beslissingen. Jullie input en aanwezigheid zijn van groot belang.

TechHub Assen bevindt zich op Industrieweg 1 in Assen, en wij kijken ernaar uit om deze inspirerende dag met jullie door te brengen.
Gelieve je aanwezigheid te bevestigen vóór 21 februari door je aan te melden via de aanmeldknop.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur “de Maatschappij”,
departement Drenthe

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden