Uitnodiging lunchbijeenkomst 21 maart departement Zaanstreek-WaterlandUitnodiging lunchbijeenkomst De Maatschappij,
donderdag 21 maart, 12:00-14:00 uur, LAB44/Hembrugterrein
Hoofdgast:
Stach Schaberg, oprichter STACH, eigenaar Boulangerie Oscar.

Geachte leden van departement Zaanstreek-Waterland,

Wij nodigen u van harte uit voor de lunchbijeenkomst van donderdag 21 maart, inloop om 12:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in LAB44 op het Hembrugterrein.

Onze gast is Stach Schaberg, succesvol 'food' ondernemer, bekend van de hippe delicatessenformule STACH. In 2011, midden in de crisisperiode startte Stach na een carrière bij Aldi en Marqt zijn keten van corner stores voor tweeverdieners met dagelijks versbereide producten naar New Yorks voorbeeld. Het hipsterconcept boekte in 2017 een nettowinst van €300.000 en groeide het uit tot 19 speciaalzaken. In 2019 verwierf de Vermaat Groep de meerderheid van de aandelen. Schaberg bleef tot 2022 aan als algemeen directeur. Sinds vorig jaar is STACH voor 100% eigendom van de horeca- en cateringgigant.

Samen met zijn zakelijk compagnon Esgo Kuiper stortte Schaberg zich in 2023 op een nieuw passie project: het bakkersvak. Dit heeft begin dit jaar geresulteerd in de overname van Boulangerie Oscar, een bestaande speciaalzaak met vier vestigingen in IJmuiden, Haarlem en Heemstede. 'Ons doel? Uitbreiden van het assortiment én upscalen naar meerdere locaties.'

Stach Schaberg bouwt de komende jaren aan een landelijke formule van Boulangerie Oscar. Tijdens de lunch laat hij aan retail expert Rupert Parker Brady, een goede bekende van De Maatschappij, het achterste van zijn tong zien.

Parkeren en route
LAB44 bevindt zich op een prachtige locatie aan de Zaan op het Hembrugterrein (Middenweg 44, 1506 PP). In directe omgeving kunt u gratis parkeren.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij (www.de-maatschappij.nl) of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 11 maart a.s.. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.
 

Met vriendelijke groet,


namens het bestuur

Guido Voss, voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden