Bedrijfsbezoek aan NewPeople (REM-Eiland)

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan NewPeople op 18 oktober a.s., van 18:00 tot 20:00 uur op het REM-Eiland in Amsterdam.

Ben Holewijn, oprichter van NewPeople en Werner Spronk, Partner bij Newpeople, heten jullie van harte welkom op hun wel zeer bijzondere bedrijfslocatie, het REM-Eiland.  NewPeople helpt haar klanten en kandidaten om de digitale wereld vorm te geven en zich ernaar aan te passen. Dit door het verbinden van mensen, kennis en kunde.

Werner Spronk zal een presentatie geven over het onderwerp “Digital Leadership & succesvolle digitale teams”.

Uitgangspunt: Met de groei van digitale competenties worden digitale teams en impact van deze teams binnen organisaties groter. De agile werkwijze begint gemeengoed te worden of is dit al. Tel daarbij op de de millennial generatie die op de poorten klopt en je hebt een speelveld waarbij de enige constante verandering is.
Hoe zorg je ervoor dat teams in dit speelveld succesvol zijn en wat vraagt dit tegenwoordig van managers/leiders? Om hierop een antwoord te kunnen geven onderzoeken wij 2 aspecten:     
1. Wat maakt teams succesvol?
2. Wat is succesvol leadership?
Als uitgangspunt gebruiken wij hiervoor onderzoek wat Google 2 jaar gedaan heeft onder 180 teams. Met 50 directors/MD’s van digital teams kijken wij wat zij verstaan onder digitaal leiderschap en wat teams succesvol maakt. De benoemde aspecten onderzoeken wij in hoeverre deze kloppen, aangevuld moeten worden of dat er juist hele andere aspecten relevant zijn.

Daarna zullen wij een rondwandeling maken over dit historische bouwwerk.

Programma
18.00 uur    Inloop
18.15 uur    Welkom door de voorzitter
18.20 uur    Inleiding Newpeople
18.30 uur    Digitaal Leiderschap + discussie
19.00 uur    Rondleiding REM eiland + borrel
20.00 uur    Einde

Locatie: REM-Eiland te Amsterdam, Haparandadam (bij de Dantzigerkade). Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/REM-eiland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden