Geannuleerd: Toekomst van samenwerken Techniek onderwijs, Bedrijfsleven en Campus vorming


In Zuid-Holland is een structureel tekort van 40.000 technici. Hoe gaan we dit oplossen en wat voor soort samenwerkingen is hiervoor nodig?

Na eerdere bijeenkomsten van De Maatschappij in het teken van techniek onderwijs in de regio o.a. in Maassluis (de Lely Campus) en Vlaardingen (de herontwikkeling van het Unilever terrein) is het nu een mooie gelegenheid om de actviteiten in Schiedam eens extra te belichten.

Het is een heel team van mensen, afkomstig uit alle O's (ondernemers, overheid en onderwijs), gelukt om in korte tijd een goede start te maken met het waarmaken van de ambities zoals die te lezen zijn op: https://schiedistrict.nl/thema/levenlangontwikkelen/

Het is De Maatschappij een genoegen om in samenwerking met vele belanghebbenden van Schiedistrict (de leden, introducees en genodigden) een boeiende bijeenkomst met voldoende ruimte voor informatie uitwisseling en discussie mogelijk te maken. Tijdens deze bijeenkomst zal een groot aantal aspecten van deze unieke samenwerking en campus vorming aan de orde komen.

Programma en sprekers in het kort:

  • Schiedistrict en de Campus, de betekenis voor Schiedam.
  • Een zestal korte “pitches” van de verschillende deelnemers over deze ontwikkeling.
  • Deskundige over Campus vorming en de wijze van partnerships.
  • Forum discussie, dus veel interactie met iedereen, o.l.v. Cedric Muchall.

Graag verwelkomen wij jullie daarom dit keer in Schiedam om bij te praten en elkaar te inspireren!

Gezien de onzekerheid omtrent de volgende COVID maatregelen zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers, inclusief sprekers, te begrenzen op 75 mensen die we op de bovenste verdieping van het ONS gebouw kunnen ontvangen.

Om e.e.a. op juiste wijze te kunnen organiseren, vragen wij een eigen bijdrage van 15,- euro. Een gezellige borrel zal onderdeel uitmaken van deze bijeenkomst!

Praktische informatie
Adres: van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam
Tijdstip: 16:30 - 18:30

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 15 november 12:00 via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Heb je opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden