The Future of Us

Bij deze nodigen we je uit voor de online editie van ‘The Future of Us’, met o.a. Jan Terlouw en Jan Jonker. We hebben voor dit evenement eerder dit jaar voorbereidingen getroffen. Door de coronapandemie zal ook deze bijeenkomst in de virtuele wereld plaatsvinden.

Partner van The Future of Us
Wij zijn als De Maatschappij departement Arnhem partner van The Future of Us. Dit congrestival stond op 12 mei jl geagendeerd op lndustriepark Kleefse Waard, met als thema ‘lnnovatie in Energie en Klimaat’. Na een druk bezochte editie in 2019 werd nu gemikt op 1200 bezoekers. Als partner organiseerden wij een inspirerend en verdiepend programmaonderdeel. Door de coronapandemie ging het roer om: het congrestival ging digitaal in afgeslankte versie. Het programmaonderdeel dat wij organiseerden, belandde op de plank, maar er blijft genoeg interessants over om een bezoekje te brengen aan dit online event. 

The Future of Us - Goes Digital
Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), vindt op vrijdag 11 september a.s. het congrestival The Future of Us - Goes Digital plaats. Een online evenement over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Inspirerend programma
Dagvoorzitter Raymond Reesink neemt je online mee naar de toekomst. Interessante sprekers als Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris)Gerald Naber (Global Commitment) en Ine Stultjens (Auping) vertellen onder andere over de energietransitie, innovatieve technologieën en duurzaam materiaalgebruik. Jan Jonker (Radboud Universiteit) presenteert zijn nieuwste boek ‘Duurzaam ondernemen’ en razende reporter Jan Douwe Kroeske gaat langs bij de HAN, startups uit het programma Orion en ondernemers van Boost. Ook de situatie waarin we ons nu bevinden wordt niet ongeroerd gelaten: hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Tot slot vindt de uitreiking plaats van de Jan Terlouw Innovatieprijs met Jan Terlouw – live vanuit zijn woonkamer.

Bestel jouw gratis ticket

Ontmoet elkaar
Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

In het kort
Wanneer:
vrijdag 11 september van 14.45 tot 16.45 uur
Kosten: gratis
Waar: online

Na het bestellen van jouw ticket ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan het event een link om het event bij te wonen.

Hartelijke groet, namens het bestuur en de programmacommissie van De Maatschappij departement Arnhem

The Future of Us

The Future of Us

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden