Speciale filmvertoning 'De kunst van eenvoud'

Tijdens het internationale filmfestival Film by the Sea in Vlissingen presenteert Omroep Zeeland de documentaire 'De kunst van eenvoud', over de laatste maand van toprestaurant Inter Scaldes. Geproduceerd door Remie Openeer en Olaf Gideonse. Wij nodigen u namens de Maatschappij voor Nijverheid en Handel van harte uit om op 11 september bij de première aanwezig te zijn.

Over ‘De kunst van eenvoud’: Niets is moeilijker dan simpel koken. Dat is de lijfspreuk van topkok Jannis Brevet van Inter Scaldes. Na 23 jaar gaan Jannis en zijn vrouw Claudia stoppen met hun levenswerk in Kruiningen. Remie Openeer en Olaf Gideonse, beide werkzaam bij Omroep Zeeland, volgden het stel tijdens de laatste weken van hun werkende leven. In de documentaire is onder andere te zien hoe Jannis en Claudia afscheid nemen van vaste gasten die de wereld over vliegen om bij hen te komen eten, de eerbetonen die ze van alle kanten op zich af zien komen maar ook het vinden van een nieuwe manier van leven.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:15 – Ontvangst door Omroep Zeeland
19:30 – Vertoning ‘De kunst van eenvoud’
20:30 – Afsluiting en aansluitende borrel

Dresscode: casual chic
Let op: parkeren kan naast of tegenover CineCity en is betaald tot 21.00 uur in de avond.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk 1 september a.s.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten en kijken uit naar een mooie bijeenkomst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden