Side-event: Opening Oosterscheldekreeftseizoen 2024

Bijzonder leuke en lekkere aanbieding voor leden van de Maatschappij voor Nijverheid en Handel departement Zeeland: het bijwonen van een galadiner ter gelegenheid van de officiële opening van het Oosterscheldekreeftseizoen 2024 op donderdagavond 28 maart, in restaurant De Kleine Toren van Baarland.

De prijs voor het bijwonen van dit event bedraagt normaliter € 195,- inclusief BTW, maar wanneer je als lid reserveert voor zaterdag 17 februari bedraagt de prijs € 165,- inclusief BTW. Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en het aantal plaatsen is beperkt.

Tijdens het gala worden amuses en een uitgebreid diner geserveerd met in de hoofdrol een halve Oosterscheldekreeft, gegrild op een Yakiniku (houtskool). Daarnaast wordt de voor dit jaar gekozen wijn bij de Oosterscheldekreeft geserveerd. Ontvangst is met een glas Moët&Chandon en op tafel staat het heerlijke BRU tafelwater.

Deze aanbieding staat los van onze reguliere bijeenkomsten die we weer opstarten en waar u binnenkort weer een uitnodiging voor zal ontvangen!


Aanmelden kan uitsluitend via info@oosterscheldekreeft.nl, onder vermelding van het aantal personen.

Voor meer informatie, het programma én het menu, verwijzen wij u naar bijgaand programma.

Meld u nu aan voor dit evenement.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden