Seizoenafsluiting: Cricket en van Muiswinkel

 

Met Excelsior 20 hebben we een sportclub van formaat in onze regio. Deze cricketclub veroverde in 2016 en 2017 de landstitel. Een topclub dus. En aan deze topclub hebben we voor deze bijeenkomst een topspreker gekoppeld: Erik van Muiswinkel.

Samen maakt dat een seizoenafsluiting van formaat.

Woensdag 20 juni om 12.00 uur zijn we te gast in het Chalet van Excelsior 20 in Schiedam, waar we u kennis laten maken met deze mooie vereniging en met de Cricketsport. En wie kan daarover beter en geanimeerder vertellen dan Erik van Muiswinkel, cabaretier en fervent cricketliefhebber.

Hij vertelt op zijn eigen onnavolgbare wijze over de cricketsport, maar zal ook diverse verbale uitstapjes maken naar actuele thema’s die ons allen in het dagelijks (zaken)leven bezighouden.

Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht.

Daarmee belooft het een sportieve, lekkere en vrolijke seizoenafsluiting te worden. We hopen op deze laatste bijeenkomst voor de zomer dan ook veel leden en introducés te verwelkomen.

Datum:           Woensdag 20 juni 2018

Adres:            Parkweg 417 2121 KK Schiedam  in het Chalet Excelsior 20 Cricket      

Bereikbaarheid:

Als u het terrein van Excelsior 20 via de hoofdingang betreedt dient u linksom langs de voetbal kantine te lopen om daarna rechtdoor na circa 300 tot 400 meter het chalet te bereiken.

Tip: (voor de dames) draag gemakkelijke schoenen: u moet ca. 400 meter over onverhard terrein lopen.

De kosten voor het bijwonen van deze bijeenkomst bedraagt € 25,-

 

Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel

fotograaf Ben Kleyn, Den Haag.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden