Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Zaanse ondernemers en bestuurders

Zo begint 2018 goed en gezellig!
Het nieuwe jaar optimaal beginnen; dat doet u uiteraard op de inmiddels traditionele gezamenlijke feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 12 januari 2018 heffen de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, ZON, Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus, ICT Zaanstreek en Duurzaan graag het glas met u bij de Yada Yada Markt op het Hembrugterrein.

Komt u ook netwerken en plannen maken?

Tijdens deze ultieme Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het teken van netwerken in een sfeervolle ambiance. Wens uw collega-ondernemers e/o bestuurders het beste voor 2018. Praat rustig bij over uw ambities voor het nieuwe jaar. Of maak samen plannen voor een succesvolle samenwerking. De diverse hapjes en drankjes die de Yada Yada Markt u te bieden heeft, zullen zeker bijdragen aan de sfeer.

Alle ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek zijn welkom!
Op deze nieuwjaarsbijeenkomst zijn alle leden en genodigden van de genoemde netwerkclubs, maar ook hun introducés van harte welkom! Na de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jan Hamming en de uitreiking van de Duurzaan Award, brengen wij samen een toast uit op een voorspoedig en succesvol 2018! U bent er toch ook bij?

Programma vrijdag 12 januari 2018
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Guido Voss namens de organiserende partijen
16.35 uur Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Jan Hamming
16.45 uur Uitreiking Duurzaan Award 2017 door Robert Linnekamp
17.00 uur Netwerken, hapjes en drankjes
Rond 18.30 uur eindigt de bijeenkomst, maar u kunt eventueel tot 22.00 uur (voor eigen rekening) nog volop genieten van de Yada Yada Markt.

Aanmelding en kosten
Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst vragen wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via de website van het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus: www.vnzp.nl

De kosten bedragen € 20,00 (incl. btw) per persoon. Dit is inclusief drie consumptiebonnen en een borrelhapbon. U betaalt hiervoor online tijdens uw aanmelding.

U kunt zich ook ter plaatse nog aanmelden.

Graag tot ziens op vrijdag 12 januari 2018!

Bestuur departement Zaanstreek-Waterland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden