ALV en Vaartocht transformatieplannen Amsterdamse en Zaanse havengebied

De grootste bouwlocatie van Nederland ligt aan de oever van het IJ en de Zaan. 

Met 70 tot 90.000 woningen en een gelijk aantal arbeidsplaatsen verrijst hier in de komende decennia een nieuwe deel van de metropoolregio van een grootte die vergelijkbaar is met stad Nijmegen. Bij deze reusachtige aantallen hoort ook een reusachtige maquette. Koos van Zanen (hoofdplanoloog van de gemeente Amsterdam) en Arnoud Beens (programmamanager Zaanstad zuid van de gemeenre Zaanstad) lichten de plannen toe uitkijkend over deze maquette die in de maand september getoond wordt in het mooiste en meest recent gerenoveerde gebouw op het Hembrugterrein. Daarna nemen ze u varend, onder het genot van een hapje en een drankje, verder mee in de grootse transformatieplannen van het Amsterdamse en Zaanse havengebied. 

Tijd: 15.00 tot 18.00, inloop vanaf 14:30 uur.
Locatie: 
tegenover ARTZaanstad/Hembrugterrein, Grote Hulzen 11, 1505 RH Zaandam.
Parkeren: op het Hembrugterrein mag er uitsluitend geparkeerd worden op het centrale parkeerterrein tegenover Taets.

U kunt zich aanmelden via de button of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 31 augustus a.s.

De kosten van deze bijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf.

Transformatiekaart gebied Noordzeekanaal.

Voorafgaand aan de vaartocht vrijdag 7 september a.s. wordt om 14.30 uur de algemene ledenvergadering van departement Zaanstreek-Waterland gehouden.

Praktische gegevens ALV
De vergadering vindt plaats op de verzamellocatie in het gebouw op het Hembrugterrein tegenover ARTZaanstad en Yada Yada aan de Grote Hulzen 11 te Zaandam.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden