Samen reizen naar het jaarcongres in Twente

Ons jaarcongres te Hengelo komt steeds dichterbij. Het thema "150 jaar Techniek in Twente"  is uitermate interessant:  innovaties volgen elkaar in rap tempo op en techniek blijkt daarbij vaak de 'enabler' of aanjager te zijn (geweest). Wil je ons jaarcongres bezoeken (inclusief de jaarvergadering), meld je dan aan!

Ondersteun ons departement door samen met groepskorting te reizen met het OV (trein). Voor elk lid van departement Arnhem dat samen reist ontvangt ons departement een aantrekkelijke bonus vanuit het Landelijk bestuur! Voorwaarde is dat minimaal 12 leden samen reizen. Samen reizen is leuker.

Samen reizen is goedkoper
Samen reizen versterkt onze kaspositie

Genoeg redenen dus om je aan te melden en samen te reizen.

Indien je al aangemeld bent of je nog aanmeldt voor het jaarcongres en je wilt ook samen reizen met het OV naar Hengelo, stuur dan een berichtje naar de secretaris van ons departement: Layla Verhagen (mail: layla.verhagen@nysingh.nl ) of meld je aan via de aanmeldbutton.
We nemen dan contact met je op voor de "samenreisafspraak" (we verwachten op 26 september om 9.41 uur te vertrekken vanaf Arnhem CS).

Tot gauw in Arnhem en Hengelo.

De Maatschappij, bestuur departement Arnhem.

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden