Rode Loper 2019

Wat?

Rode Loper 2019
 

Waar?

Van der Valk Theaterhotel, Schouwburgplein 1 te Almelo
 

Wanneer?

Maandag 7 januari 2019, 19:30 - 22:30 uur
 

Programma

In 2015 hebben de Verenigde Naties de ambitieuze agenda opgesteld voor een duurzame ontwikkeling van onze planeet Aarde. De 17 Global Goals moeten een einde maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering, uiterlijk in 2030. Tal van maatschappelijke verbeteringen en technologische vernieuwingen zijn nodig om de duurzame doelen te bereiken. Twentse bedrijven kunnen concreet bijdragen, kansen pakken en grote impact hebben. De wereld vraagt. Twente heeft de antwoorden!

De toekomst van 2030 begint dus anno nu. Elk bedrijf – hoe groot of klein ook – kan dagelijks concreet bijdragen aan het vergroten van positieve impact en het verminderen van negatieve impact. Elke onderneming of organisatie kan het verschil maken. Voor onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers, gemeenschap en de Aarde.

Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 7 januari 2019 kijken we terug op het ondernemende jaar 2018 en vieren we de successen. Tegelijkertijd inspireren we elkaar om ook in het nieuwe jaar 2019 en de daarop volgende jaren voorop te blijven lopen. De toekomst is aan ‘innovaties met een missie’: slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Die uitdagingen gaan we met elkaar aan voor klimaatverbetering, volhoudbaarheid, circulariteit en inclusiviteit. Graag verwelkomen wij u op deze bijzondere avond!

Hou de komende maanden Twente.com en de sociale media in de gaten voor updates en informatie over het definitieve programma van de Rode Loper 2019 en meld u nu alvast aan. Vol=vol

AANMELDEN
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Rode Loper 2019

Rode Loper 2019

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden