Reanimatietraining bij Medisol

Tijdens de succesvolle bijeenkomst van 10 november 2022, werden wij in Vlissingen ontvangen door het enthousiaste team van Medisol. Na het horen van hun ervaringen en hoe hun bedrijf, als verkoper en distributeur van AED’s, in korte tijd gigantisch is gegroeid, werd het idee geboren om een tweede bijeenkomst te organiseren bij Medisol; een reanimatietraining.

Inmiddels hebben we hiervoor een datum ingepland; woensdagavond, 8 februari 2023. Wij zullen deze dag wederom worden ontvangen op het kantoor van Medisol: Mercuriusweg 12, 4382 NC, Vlissingen.

Het programma voor die avond ziet er als volgt uit:

18.30-19.00 uur           Inloop en mogelijkheid tot netwerken
19.00-22.00 uur          Training
22.00-22.30 uur           Napraten en afsluiting

Uiteraard zal er ook worden gezorgd voor een hapje en een drankje.

De training wordt aangeboden door Medisol en verzorgd door SiMedi Opleidingen.

Het behaalde certificaat kan worden gebruikt om u aan te melden voor het burgerhulpverleningsnetwerk van HartslagNu. Dit netwerk roept burgerhulpverleners in de buurt van het slachtoffer op, zodat zij kunnen starten met reanimeren van het slachtoffer, tot dat de professionele hulpverlening ter plaatse is en het overneemt. (Voor meer informatie, zie: https://hartslagnu.nl/burgerhulpverlening/)

Voor deze training geldt een minimum van 8 deelnemers en maximaal deelnemersaantal van 15, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Aanmelden voor deze training kan via onderstaande link alsmede via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk 1 februari a.s.

Wij hopen u bij Medisol te mogen ontmoeten en kijken uit naar een mooie maar ook nuttige avond!

Aanwezige introducees 3

Jan-Willem van Koeveringe

Justion Advocaten

Henk van Koeveringe

Ineke van Koeveringe


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden