Project Mondragon te Zierikzee door Hans Boogert en Govert Janzen

 

                        


Op de laatste bijeenkomst van dit jaar op donderdag 6 december om 16.00 uur in het Oude Stadhuis te Middelburg zullen Hans Boogert van Bouwbedrijf Boogert en Govert Janzen, voormalig eigenaar van het Badhotel Domburg een presentatie houden over het project Mondragon.


Hans Boogert van Bouwbedrijf Boogert uit Oosterland heeft de voormalige theater- en concertzaal complex in 2014 overgenomen van woningbouwvereniging Zeeuwland. Het gebouw stond toen al 13 jaar leeg.
Govert Janzen heeft ruim dertig jaar ervaring in de hotelbranche, zowel nationaal als internationaal. De afgelopen tien jaar is hij werkzaam geweest in Zeeland.

Beide heren hebben de krachten gebundeld om het gebouw een nieuwe, exclusieve bestemming te geven.

In mei is begonnen met de sloop van het vervallen theater- en concertzaalcomplex aan de Oude Haven te Zierikzee. In juni is begonnen met de bouw en renovatie. Het rijksmonument wordt de komende tijd getransformeerd tot een sfeervol en intiem stadslogement met 41 kamers en suites in verschillende prijscategorieën, twee zalen, een restaurant én brasserie, een stadstuin en een half verdiepte parkeerkelder met 32 parkeerplaatsen onder het hotel. In de toekomst zal het hotel mogelijk worden uitgebreid met een city spa.

Janzen zegt over het nieuw te bouwen hotel Mondragon: ‘Het moet een plek worden waar jong én oud zich meteen thuis voelt. Een stijlvol viersterrenhotel met de gemoedelijkheid van een B&B. Het hotel wordt hoogwaardig afgewerkt en volledig gemoderniseerd, met behoud van de oorspronkelijke sfeer en ambiance. We kiezen daarom voor een klassieke uitstraling, met warme, chique ingerichte hotelkamers en suites, passend bij de historie en omgeving van Mondragon.’
De 41 kamers en suites zijn inmiddels verkocht aan particuliere investeerders. Het gebouw zal in december 2019 gereed zijn.

U bent van harte uitgenodigd de presentatie van Hans Boogert en Govert Janzen bij te wonen. Binnenkort ontvangt u daarvoor een uitnodiging.

 

Aanwezige introducees 6

Menno Bolle

Duradis

Marjan van den Bos

Jacqueline van Burg

Gemeente Schouwen-Duiveland

Peter Koeman

Pekaar & Partners

Jac Theelen

T&W Properties B.V

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden