Prinsjesdagontbijt met Charles Groenhuijsen

Tijdens het Prinsjesdagontbijt van De Maatschappij in Zutphen is dit jaar Charles Groenhuijsen te gast. De oud-Amerika correspondent van het NOS-journaal gaat spreken over interessante kansen voor het regionale bedrijfsleven. De afgelopen maanden reisde hij door de Verenigde Staten om zich ter plaatse te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Zijn ervaringen deelt hij met ondernemers en andere belangstellenden in Zutphen.

Een van de andere gespreksonderwerpen in Hanzestad zijn de grote veranderingen in de jaarlijkse MKB-top 100 in van het Nederlandse bedrijfsleven. Gerenommeerde bedrijven vallen jaarlijks uit de lijst en nieuwe ondernemingen weten topposities te veroveren. Groenhuijsen ziet prachtige kansen voor heel veel ondernemers, ongeacht of ze nu lokaal of regionaal opereren. Op innovatief gebied scoort de Achterhoek jaarlijks zeer hoog. Overal over de wereld komt hij Nederlandse ondernemers tegen en dat zijn echt niet altijd afgestudeerden. De belangrijkste pijlers voor succes zijn een flinke dosis ondernemersverstand en een grote drive. Tenslotte zal de Amerika-kenner ook ingaan op de laatste ontwikkelingen rond president Trump met interessante feiten en leuke anekdotes.

Het Prinsjesdag-ontbijt op dinsdag 18 september start om 7.30 uur in de Burgerzaal aan de Lange Hofstraat in Zutphen. Ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van De Maatschappij departement Zutphen.

De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 20,00
Wanneer: Dinsdag 18 september  07:30 tot 10:30
Waar: Burgerzaal aan de Korte Hofstraat in Zutphen

Tevens willen u er nog op attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info
Kijk op het evenementenoverzicht op de lokale site van de Maatschappij (departement Zutphen) voor alle verdere informatie.

Het bestuur van de Maatschappij in Zutphen,
Michael, Johan, Paul en Carlijn

 

Aanwezige introducees 20

Sem Bartels

Tom (T.M.) van Beurden

TBd52 - Isendoorn - Musea Zutphen

Mathijs ten Broeke

Gemeente Zutphen

Reinildis van Ditzhuyzen

Akribeia

Antoine Van der Helm

Helmsdeep

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden