Prinsjesdagontbijt 16 september 2020

Uitnodiging Prinsjesdagbijeenkomst De Maatschappij Zwolle en de Zwolse Kring van Ondernemers op woensdag 16 september 2020 – op een andere locatie!

Beste leden,

Zoals gebruikelijk organiseert departement Zwolle e.o. ook dit jaar weer in samenwerking met de Zwolse Kring van Ondernemers op de woensdag na Prinsjesdag de inmiddels traditionele ontbijtbijeenkomst.

Deze keer praat de heer Boyd Biersteker, econometrist bij RaboResearch Nederland, ons bij over de impact van de troonrede op Nederland en specifiek op de regio Zwolle.
Er zal een korte terugblik zijn op wat er op Prinsjesdag besproken is, de impact van de miljoenennota en een vooruitblik, waarbij er specifiek op onze regio wordt ingezoomd.
In ongeveer een uur wordt u op de hoogte gebracht.

De ontbijtbijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 september 2020 vanaf 8.00 uur.

Vanwege de situatie rondom Covid-19 zal de bijeenkomst op een wat andere wijze plaatsvinden dan u van ons gewend bent. Voor een beperkt aantal mensen kan –indien en voorzover de dan geldende RIVM-maatregelen dat dan toestaan- de bijeenkomst “live” bijgewoond worden in Theater De Spiegel, waar het ontbijt in overeenstemming met de dan geldende RIVM-maatregelen in maaltijdboxen aan u uitgedeeld wordt op een aan u toegewezen plaats. Uiteraard vragen wij u om de RIVM-maatregelen in acht te nemen, waarbij wij u ook uitdrukkelijk wijzen op bijgevoegde huisregels van Zwolse Theaters.

Voor die mensen die woensdag 16 september a.s. niet aanwezig kunnen/willen zijn, is het ook mogelijk om de bijdrage van de heer Biersteker via een livestream-verbinding te volgen.
Nadere informatie over deze virtuele manier van bijwonen van de ontbijtbijeenkomst wordt op een later moment –via de mail- nog aan u bekend gemaakt.

Omdat –indien de RIVM-regels dat dan toelaten- slechts een beperkt aantal deelnemers “live” de bijeenkomst in Theater De Spiegel kan bijwonen, verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info. U heeft namelijk slechts toegang tot de bijeenkomst in Theater De Spiegel indien u bent aangemeld. Mocht op het moment van uw aanmelding het maximum aantal deelnemers al zijn bereikt, dan brengen we u daarvan uiteraard op de hoogte. Bent u –na uw aanmelding- onverhoopt verhinderd, geeft u dat dan alstublieft via genoemd mailadres aan ons door.

Programma:
8.00 uur          ontvangst en ontbijt voor de aanwezigen in Theater De Spiegel
9.00 uur          start lezing/start livestream-verbinding
10.00 uur        afsluiting

Locatie bijeenkomst: Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14 te Zwolle
Parkeren: parkeergarage Noordereiland of Diezerpoort.

U kunt zich tot uiterlijk 9 september 2020 aanmelden.

Wij zien u graag op 16 september aanstaande, live of virtueel!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de Maatschappij, departement Zwolle

Marieke Buit, secretaris.

Huisregels Coronavirus Zwolse Theaters

Huisregels Coronavirus Zwolse Theaters

Rabobank

Rabobank

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden