Lunchbijeenkomst Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE)

Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de eerste bijeenkomst in 2018. Het wordt meteen een inspirerende lunchbijeenkomst  ! We zijn te gast bij het leidende centrum voor ondernemerschap in Europa: het Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE), op de 11e verdieping. 

Presteren en Innoveren (data driven) ook in het MKB

Op woensdagmiddag 24 januari 2018 in Rotterdam. U wordt verwacht tussen 11.45 en 12.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid in de daarnaast gelegen parkeergarage.  

Onze spreker, Arian Oosthoek, zal ons laten kennismaken met ECE.  ECE creëert geen bedrijven, maar ondernemers creëren via de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam nieuwe business. Het DNA van ondernemerschap is de primaire motor voor innovatie.  Arian is “inwoner van het eerste uur” bij ECE en vertelt ons op zijn enthousiaste  wijze over deze samenwerking en de opzet van deze Rotterdam Science Tower.

Daarnaast maakt hij inzichtelijk hoe zijn bedrijf,  Valory,  nieuwe businessmodellen ontwikkelt, gebaseerd op transparantie, coaching, snelheid en co-creatie. Met behoud van de juiste balans tussen intuïtie en rationele analyse. Hij laat zien, ook in het MKB,  wat ondernemerschap, data en slimme samenwerking kunnen doen voor uw succes.

Valory heeft gezorgd voor veel nieuwe  initiatieven en is de trotse winnaar van het FlexInnovatieFonds 2015. Dit fonds is een initiatief van PSC, Randstad, ABN Amro, Young Capital en het Ministerie van Economische Zaken.

Aan de hand van Arian zijn unieke verhaal, de oprichting, de werkwijze en type projecten van zijn bedrijf Valory , kunt u dit nu zelf gaan ervaren in het ECE.  We hebben voor deze gelegenheid een aantal ECE-ondernemers uitgenodigd om ook aan te schuiven, zodat u met hen ervaringen kunt uitwisselen. Het belooft een zeer inspirerende bijeenkomst te worden.

Aan deze bijeenkomst zijn voor u de kosten van € 22,- verbonden. 

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 22 januari 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag op woensdag 24 januari 2018 bij ECE Science Tower in Rotterdam.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden