Mail naar relatie

Zomerborrel

Wat vliegt de tijd. Met de nieuwjaarsborrel en de champagne proeverij nog vers in het geheugen, staat de zomerborrel alweer voor de deur!

We hebben een enerverend eerste half jaar achter de rug met prachtige bedrijfsbezoeken, oergezellige borrels en hilarische ‘Aan tafel bij…  met Floris Kappelle. Een rij van bekende Nederlanders die onze Maatschappij netwerk bijeenkomsten een eer bewezen. Mede daardoor hebben we ook veel nieuwe leden mogen verwelkomen en hopen we natuurlijk op nog meer nieuwe leden!

Naast nieuwe leden hebben we ook een aantal nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Tijdens de ALV hebben jullie daar kennis mee kunnen maken.

Vandaar ook de locatie van onze afsluitende zomerborrel, SPH Advocaten, Jan Luijkenstraat 20 in Amsterdam.

De nieuwe bestuursvoorzitter Evert van den Hout heeft ons in zijn kantoortuin uitgenodigd en biedt de borrel aan. En Marion van Gend, verantwoordelijk voor het behoud van de bestaande leden, zal zich persoonlijk ontfermen over de fingerfoods. Een mooie samenwerking.

Ook zin om onder het genot van een hapje en een drankje met mensen van uiteenlopende bedrijven en organisaties van gedachten te wisselen? Om misschien zelfs advies te vragen of advies te geven. Om zo, bij toeval, geïnspireerd te raken en op nieuwe ideeën te komen?

Meld je dan aan, dan zorgen wij voor een badge met je naam en je bedrijfsnaam erop. Dat maakt contact leggen wel zo makkelijk.

Tot de 21ste!

Het bestuur departement Amsterdam

Aanwezige introducees 7

Anna Borsboom

Stylink

Elena Cherkesova

Eurasian Group LLP

Laurens Gras

Sph

Jan van den Hoek

Ludy Klein

Ludesign

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden