Openingsbijeenkomst seizoen 2018-2019

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van ons nieuwe seizoen, zoals gebruikelijk een borrelbijeenkomst, op woensdagmiddag 19 september 2018 in Schiedam, ditmaal bij SBM Schiedam. Een unieke locatie die zich prima leent om onze economische toekomst te bespreken en kennis te maken met de nieuwe colleges van burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.  

Economische ontwikkelingen in Waterweg Noord

Traditiegetrouw starten wij ons nieuwe seizoen met burgemeester en wethouders van de drie gemeenten van het departement Waterweg Noord. De laatste contacten worden gelegd, maar wij hopen met veel (nieuwe) wethouders kennis te kunnen maken.

Wij worden o.a. door burgemeester Lamers bijgepraat over de activiteiten en werkzaamheden van de drie gemeenten. Versterking van de economische slagkracht en verduurzaming van de omgeving staan op het programma en voorbeelden daarvan zullen worden gepresenteerd.

Gezien de vakantie periode hebben wij dit keer voldoende tijd ingeruimd om weer met elkaar te spreken over deze en andere zaken die voor onze regio van belang zijn.  

Uiteraard wordt u ook geïnformeerd over ons nieuwe jaarprogramma 2018 – 2019.

Kortom voldoende informatie, die voor ons allen van nut is en waarover u ongetwijfeld een mening heeft of op kan aanvullen, tijdens deze eerste bijeenkomst van ons seizoen 2018 - 2019.

Wij begroeten u graag woensdag 19 september a.s. bij SBM Schiedam.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deze bijeenkomst, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Schiedam, kunnen wij u aanbieden voor € 12,50.

Neem uw ID mee i.v.m. toegang en veiligheidsvoorschriften bij SBM Offshore !!

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 17 september 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden