Openingsbijeenkomst seizoen 2017 2018

Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van ons nieuwe seizoen, zoals gebruikelijk een borrelbijeenkomst, op woensdagmiddag 13 september 2017 in Vlaardingen, ditmaal in het geheel vernieuwde Museum Vlaardingen, een unieke locatie die zich prima leent om het verleden met het heden en onze economische toekomst te verbinden.

Economische ontwikkelingen in Waterweg-Noord
Traditiegetrouw starten wij ons nieuwe seizoen met een van de wethouders van de drie gemeenten van het departement Waterweg-Noord. Dit jaar zal dat de heer Bert van Nieuwenhuizen zijn, die ons namens B&W van de gemeente Vlaardingen en zijn collega-wethouders van Schiedam en Maassluis zal toespreken. Wij worden bijgepraat over de activiteiten en werkzaamheden van de drie gemeenten, Vlaardingen in het bijzonder en de betekenis daarvan voor de economische slagkracht van deze regio.  

Gezien de vakantieperiode hebben wij voldoende tijd ingeruimd om weer met elkaar te spreken over deze en andere zaken die voor onze regio van belang zijn.  

Uiteraard wordt u ook geïnformeerd over ons nieuwe jaarprogramma en zal een kleine rondleiding in het prachtige museum eveneens tot de mogelijkheden behoren.

Kortom voldoende informatie, die voor ons allen van nut is en waarover u ongetwijfeld een mening heeft of op aan kunt vullen tijdens deze eerste bijeenkomst van ons seizoen 2017 - 2018.

Aan deze eerste bijeenkomst zijn voor u de kosten van 20,= euro verbonden. 

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 11 september 15:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag woensdag 13 september a.s. in het Museum Vlaardingen.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

Bert van Nieuwenhuizen

Bert van Nieuwenhuizen

Wethouder Economische Zaken, Onderwijs en Organisatie Gemeente Vlaardingen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden