GEANNULEERD Op naar 250 jaar “De Maatschappij”

DE BELANGRIJKSTE LEDENRAADPLEGING IN 250 JAAR:

OP NAAR 250 JAAR “DE MAATSCHAPPIJ”

MET AANSLUITEND HET SMAKELIJKSTE APERITIEF VAN DE WEEK

De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel is in 1777 opgericht. Het departement Dordrecht, nu Drechtsteden, is één van de oudste departementen en is in 1778 van start gegaan.  Onze vereniging heeft dus een zeer lange geschiedenis van inmiddels bijna 250 jaar.

Sinds 2009 noemen wij ons “De Maatschappij”. De Maatschappij heeft bijgedragen aan diverse maatschappelijke initiatieven zoals Teleac, Nyenrode of de Koning Willem I prijs. Zaken om trots op te zijn. De Maatschappij vormt vandaag nog steeds een schakel tussen ondernemers, onderwijs en overheid zonder een specifieke belangenbehartiger te zijn. Maar tijden veranderen en - zo lijkt het - de laatste jaren steeds sneller.

Wat gisteren nog up-to-date was, is vandaag verouderd. Hadden we nog niet zo heel lang geleden tijd voor een lunchbijeenkomst, vandaag de dag wordt zowel de zakelijke als privé agenda veel strakker beheerd. Wij merken dat als departement. Aanwas van nieuwe leden gaat bepaald niet vanzelf. Het animo om deel te nemen aan bijeenkomsten neemt af. Kortom, willen wij in 2028 ons 250-jarig bestaan met verve kunnen vieren dan moeten we als club aan de bak.

Daarom nodigen wij alle leden van het departement Drechtsteden uit voor een bijeenkomst die in het teken zal staan van onze toekomst als departement Drechtsteden. Meedenken is niet enkel gewenst maar is zelfs noodzaak. Doe mee en kom donderdag 9 december a.s. naar de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, Dordrecht. Aanvang 16.00 uur. Om 17.30 uur ronden we af en bieden we in Grand Café LEO (naast de Duurzaamheidsfabriek) een aperitief aan. Einde bijeenkomst 18.30 uur.

Let op:
Deze bijzondere bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van het departement Drechtsteden en genodigden van het departementsbestuur. De preventieve Covid regels worden nageleefd. Vergeet daarom niet uw QR-code (of papieren bewijs) en ID-bewijs mee te nemen. 

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden