GEANNULEERD - Op bezoek bij Luijendijk Hoveniers op 20 oktober

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd vanwege de huidige Corona Maatregelen.


Regelmatig zijn ze te zien, de auto’s van hoveniersbedrijf Luijendijk en medewerkers die aan het werk zijn in een tuin, een bedrijfsterrein of natuurgebied.

Luijendijk Hoveniers kent ruim 40 jaar historie en is een begrip in de Gelderse Achterhoek. Het bedrijf biedt nagenoeg elke denkbare dienst op het gebied van ‘groei en bloei’. Of het nou enkele vierkante meters privétuin of zelfs meerdere hectaren bedrijfsgroen, het werk wordt altijd afgestemd op behoefte van de klant.

Robert Wijnhoven en Marcel Blom, beiden gepassioneerde en ervaren hoveniers, waren tientallen jaren werkzaam als medewerker bij Luijendijk. Toen de voormalige oprichter en eigenaar Jaap Luijendijk geen opvolger had, hebben Robert en Marcel in 2015 het stokje overgenomen. Samen zijn zij het bedrijf succesvol gaan voortzetten en uit laten groeien tot wat het nu is, op een goed geoutilleerde en prachtig ingerichte locatie net buiten Zutphen.

Wat maakt dit bedrijf succesvol? Wat zijn trends en ontwikkelingen in het hoveniersvak? Hoe draagt het bedrijf bij aan inclusieve arbeid voor mensen met een beperking? Wat is het effect van COVID-19? Robert laat het ons graag zien en horen.

Er is plek voor maximaal 20 personen. Wees er dus snel bij! Ben je na aanmelding alsnog verhinderd, laat het ons dan direct weten zodat we de leeg gevallen plek aan iemand anders kunnen geven!
Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de dan geldende Corona Maatregelen.

Datum: Dinsdag 20 oktober
Tijd: 12:00 - 14:00

Waar
Luijendijk Hoveniers
Vordenseweg 21
7231 PC Warnsveld
https://luijendijk-hoveniers.nl/

Parkeren:
Let op: de ingang naar Luijendijk is aan de Dennendijk.

Verzoek om te carpoolen waar mogelijk in verband met beperkt aantal parkeerplaatsen. Indien de bezoekersparkeerplaats vol is,  mag je een stukje doorrijden tot het hek aan de rechterkant, dan kun je parkeren op het bedrijfsterrein.

Kosten
€ 17,50.
Bent u geen lid van De Maatschappij Zutphen, dan ontvangt u een factuur.

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website:
Let op: afmelden kan tot 24 uur van tevoren.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden