Online bijeenkomst: Ontslagrecht: waar gaan we in het nieuwe jaar naar toe?

In deze roerige tijden doen we er alles aan om toch met elkaar in contact te blijven. Als de omstandigheden het toelaten offline op een inspirerende locatie maar deze keer graag online, via Zoom.

Ons lid, Mr. Gerk Oberman, zal ons op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen binnen het ontslagrecht.

Het gaat niet goed met de arbeidsmarkt. Ondanks de wetswijziging van 5 jaar geleden blijft een te grote groep werkenden zeer kwetsbaar, vooral bij economische tegenslag. Begin dit jaar kwam de commissie Borstlap met een rapport om de problemen aan te pakken. Een belangrijk punt uit het rapport is een voorstel om het ontslagrecht ingrijpend te wijzigen. De reacties van de politiek waren enthousiast. In de verkiezingsprogramma’s zijn de voorstellen overgenomen.

Gerk Oberman, advocaat arbeidsrecht, gaat in op de ontwikkelingen in het ontslagrecht en op de ideeën van de commissie. Hoe kan worden voorkomen dat zoveel mensen klem komen zitten en wat betekent dat voor de mensen die nu een sterkere positie hebben?

Mis deze inspirerende netwerkbijeenkomst niet!

Programma 18 november 2020
12.00u     Online ontvangst en netwerken
12.30u     Presentatie Mr. Gerk Oberman
13.00u     Netwerken en afsluiting

Na aanmelden ontvang je dinsdag 17 november voor 17.00 uur de link waarmee je de bijeenkomst kunt bijwonen, aan deze online bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aangezien wij nu niet plaatsgebonden zijn is deze bijeenkomst misschien ook interessant voor relaties buiten de regio. Zij zijn natuurlijk van harte welkom. 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden