Een vrolijke bierproeverij aansluitend op de online Algemene ledenvergadering departement 's-Gravenhage

Beste leden,

Graag nodig ik u namens het bestuur uit, tot het online bijwonen van de online Algemene Ledenvergadering van ons departement 's‑Gravenhage op donderdag 10 december aanstaande van 17.00 tot uiterlijk 18.00 uur.

Bierproeverij
Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering bent u van harte uitgenodigd voor een ontspannen en vrolijk digitaal samenkomen met drie lekkere biertjes. Doe mee aan de blind bierproeverij meteen na de ALV. Alle deelnemers krijgen een bierpakket opgestuurd met daarin drie speciaalbieren.

De blinde bierexpert Jeroen begeleidt ons. Jeroen is een ras-entertainer met een passie voor bier, dus verwacht een hoop lol en interactie. Bovendien komt u ook nog een hoop te weten over bier.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meldt u aan en we zenden u een bierpakket toe. Doe dit in verband met de tijd nodig voor verzending uiterlijk 1 december a.s. Geeft u ook even aan op welk postadres u het bierpakket wilt ontvangen, mail hiervoor naar: info@de-maatschappij.nl 

De algemene ledenvergadering vangt aan om 17.00 uur en eindigt uiterlijk om 18.00 uur, de bierproeverij zal tot 19.00 uur duren.
De agenda en de stukken voor de algemene ledenvergadering van het departement 's‑Gravenhage volgen.

Aanmelden:
Voor de algemene ledenvergadering incl. bierproeverij kunt u zich aanmelden via website of door een e-mail te sturen naar info@de-maatschappij.nl. De link om deel te nemen ontvangt u, wanneer u zich heeft aangemeld, uiterlijk donderdagochtend 10 december a.s.

Het bestuur hoopt u op 10 december a.s. te begroeten.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur departement 's-Gravenhage
Hans van der Eerden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden